emännänveitsi_hanhiniitty

Päivän Taontakurssi

PÄIVÄN TAONTAKURSSI

Blacksmithing course

Seuraavat kurssit:

tiistai 25.6.2024 klo 9-16

tiistai 06.08.2024 klo 9-16

tiistai 13.08.2024 klo 9-16

Emännän- ja Isännänveitset ovat myymälän myydyimpiä keittiöveitsiä. Ne ovat yhdestä metallipalasta valmistettuja kestäviä ja teräviä keittiön yleisveisiä, joiden malli on peräisin pronssikaudelta.

Tällä päivän kurssilla pääset tekemään ihan itse oman keittiöveitsen.Päivä sisältää ankaraa taontaa sekä veitsen lämpökäsittelyn ja teroituksen. Veitsi taotaan kokonaan käsin sepän opastuksella ja avustuksella. Kurssi sopii sinulle, joka pystyt pitelemään ja heiluttamaan vasaraa.

Hinta

Kurssin hinta on 175€ (sis. alv 24%). Hintaa sisältyy opetus, materiaalit ja aamu- ja iltapäiväkahvit. Kesäaikaan omakustanteinen lounas kannattaa käydä nauttimassa kylämme omassa Niinipuu -ravintolassa (www.okkola.fi), joka sijaitsee n. 400 m päässä pajalta. Kesäajan ulkopuolella omat lounaseväät mukaan.

Mikäli tarvitset majoitusta, autamme mielellämme sen järjestämisessä meillä tai muualla.

Vakuutukset

Kurssin järjestäjällä on kurssin aikana voimassa vastuuvakuutus, joka kattaa järjestäjän toiminnasta mahdollisesti aiheutuvat vahingot. Suositeltavaa on, että osallistujilla on voimassa myös henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen

Kursseille on jatkuva ilmoittautuminen niin kauan kun paikkoja on vapaana. Päivän taontakurssille otan enintään kuusi osallistujaa, jotta voin taata riittävän yksilöllisen opetuksen.

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi kurssiohjelma ja ohjeet. Huom! Järjestäjällä on oikeus perua kurssi, mikäli osallistujia on vanhemmän kuin neljä henkilöä.

Varaa kurssipaikkasi tästä: