Taontakurssit

Taontakurssit

Oletko innostunut tekemään itse tai antamaan lahjaksi kestävän elämyksen? Seppä jakaa oppejaan taontakursseilla, joista suosituimpia ovat puukko- ja veitsikurssit. Pienet ryhmät, hyvät tilat ja ammattitaitoinen opettaja takaavat yksilöllisen ja intensiivisen opetuksen. Opetuskieleni ovat suomi ja englanti.

Otan pajalle myös yksityisoppilaita sekä -ryhmiä. Aihe, kesto ja opetus suunnitellaan yhdessä asiakkaan omien toiveiden mukaan. Kaikki kurssit ovat saatavissa myös tilauksesta, jolloin voit koota itse porukan ja valita teille sopivan ajankohdan.

Tulevat kurssit

Kokkiveitsikurssit: 
pe – su 28. – 30.06.2024 (täynnä)
pe – su 16. – 18.8.2024
pe- su 15. – 17.8.2025

Päivän taontakurssit: 
ti 25.6.2024
ti 6.8.2024
ti 13.8.2024

Puukkokurssit:   
to – su 29.8 – 01.09.2024 (täynnä)
to – su 28.8. – 31.08.2025

 

 

Lue lisää kursseista ja ilmoittaudu:

PUUKKOKURSSI

Ei tartte olla seppä syntyessään, osatakseen tehdä oman puukon
Uskallatko haastaa omaa osaamistasi ja luovuuttasi? Tule sepän oppiin neljäksi päiväksi kokemaan luomisen tuska ja valmistamaan käsityönä ikioma puukko.

ahjohitsaus -damastiterä

DAMASTITERÄKURSSI

Kun uniikki puukonterä on juttusi
Kun haluat puukkoosi uniikin ja kestävän terän tule kahden päivän damastiteräkurssilleni.

kokkiveitsikurssi

KOKKIVEITSIKURSSI – TEE ITSE JOKA KOKIN TYÖVÄLINE

Rautainen haaste: Tee oma kokkiveitsi! Kokkiveitsikurssi on suunnattu ensikertalaisille, vaativasta käsityötaidosta kiinnostuneille, jotka uskaltavat haastaa omaa osaamistaan ja luovuuttaan

Keittiöveitset

PÄIVÄN TAONTAKURSSI

Emännän- ja Isännänveitset ovat keittiön yleisveitsiä. Yhdestä metallinpalasta valmistettuja veitsiä on valmistettu jo pronssikaudella. Tällä yhden päivän mittaisella taontakurssilla pääset valmistamaan keittiöösi oman veitsen.

Blacksmithing course

YKSITYISOPETUSTA RÄÄTÄLÖIDYSTI

Haluatko sepän oppiin? Otan pajalle yksityisoppilaita tai –ryhmiä. Kurssin aihe, kesto ja opetus suunnitellaan yhdessä asiakkaan omien toiveiden mukaan.