Yritykset & ryhmät

Yritykset & Ryhmät

Yrityksille ja muille ryhmille järjestämme monipuolista ohjelmaa Saimaan saaristossa yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa. Pajan tuotteista on löytynyt monille yrityksille mieluisia ja yksilöllisiä liikelahjoja, joiden arvo säilyy. Tutustu esimerkkeihin tai esitä oma toiveesi ohjelmasta tai tuotteesta.

SepanPaja-banneri-etusivu_vari

KYLÄSEPÄN TYÖNÄYTÖS

Kyläsepän työnäytöksessä seppä pitää näytöksen perinteisistä sepän töistä. Näytöksen aihe sovitaan ryhmän toivomusten mukaan.
Kesto:  n. 1 h
Hinta: 50 €/ryhmä + 5 €/hlö (minimiveloitus 110 € )
Saatavuus: ympäri vuoden

Taontanäytös Hanhiniitty

TARTU PAJAVASARAAN

Toiminnallinen kyläsepän taontanäytös, jossa myös yleisö pääsee tarttumaan vasaraan ja takomaan hehkuvasta raudasta muiston itselleen.
Kesto:  n. 1 1/2 h (kymmenen hengen ryhmä, isommille ryhmille n. 2 h)
Hinta: 100 €/ ryhmä + 5 €/hlö (minimiveloitus 170 €)
Saatavuus: ympäri vuoden

melomassa saimaalla

MELOMAAN

Pidetäänpä tauko ja lähdetään vesille selvittämään, oletko tiimisi kippari vai moottori? Tämä kahden tunnin melontatuokio on tarkoitettu ryhmille, jotka haluavat viettää rennon liikuntatuokion vesillä hiomassa tiimityötaitoja. Kahden tunnin aikana perehdymme lyhyesti avokanoottimelonnan nikseihin ja testaamme kuinka homma sujuu kun päästään tositoimiin.
Kesto:  2 h
Hinta: 66 €/hlö  (min. 6 hlö) sisätäen opastuksen ja varusteet

Liehtalanniemi Niinisaari

MELONTARETKI MUSEOTILALLE

Tällä melontaretkellä pääset liikkutaan Saimaan suojaisessa saaristossa kanootilla tai kajakilla. Oppaan johdolla tutustumme melontavälineisiin ja melonnan perustekniikkaan ja Saimaan luontoon.
Kesto:  n. 3 h (min 6 hlöä)
Hinta: 85 €/ hlö. Hintaan sisältyy opastus, melontavarusteet ja retkieväät

Meiltä myös yksilölliset ja kestävät liikelahjat

Tuotteemme ovat aitoa suomalaista käsityötä aina muotoilusta valmiiseen lahjaan asti. Materiaalit ovat peräisin luonnosta ja töihin on haettu mallia perinteisistä taontatöistä. Laatu ja yksilöllisyys ovat meille itsestäänselvyys. Nämä lahjat kestävät sukupolvelta toiselle. Tutustu suosituimpiin tuotteisiimme tai esitä oma toiveesi  tuotteesta.

Keittiöveitset

ISÄNNÄN- JA EMÄNNÄNVEITSET

Isännän- ja emännänveitsi on keittiön yleisveitsi. Yhdestä metallipalasta valmistettuja veitsiä on valmistettu jo pronssikaudella. Veitset on valmistettu hiiliteräksestä.

Veitsi kannattaa aina käytön jälkeen huuhdella lämpimällä vedellä ja ripustaa ilmavasti kuivumaan. Näin terä säilyttää terävyytensä pitkään eikä ruostu. Karkaistu hiiliteräs leikkaa hyvin ja pysyy terässä pitkään. Tarvittaessa terä teroitetaan kuin puukko.

Hinta: 42€/ 47€
kokkiveitsi

KOKKIVEITSI

Kokkiveitsi on pajan suosituin veitsimalli. Terä on karkaistua hiiliterästä ja oikean karkaisun ansiosta se on erittäin leikkaavaa ja säilyttää terävyytensä. Kahva on öljyttyä visakoivua.

Veitsi kannattaa huuhdella ja pyyhkiä heti käytön jälkeen sekä ripustaa se magneettikiskoon tai pieneen naulaan. Näin terä säilyttää terävyytensä pitkään eikä ruostu.

Hinta: alk. 130  €
tuohipäinen koivumäki puukko

TUOHIPÄINEN KOIVUMÄKI -PUUKKO

Koivumäki puukko on myydyin puukkomallini. Terän on hyvin kulutuskestävästä ja leikkaavasta laakeriteräksestä. Kahvan on valmistettu yhteen pakatuista tuohilevyistä, josta johtuu ehkä puukon suosiokin. Tuohipää on erittäin miellyttävä käteen ja antaa hyvän otteen. Tuohi on käytössä kestävän ja se sietää myös hyvin märkyyttä. Tuppi on 2,5 mm paksua naudan nahkaa.

Koivumäki -puukon muotoilu on perinteinen suomalainen käyttöpuukko ja ovaalin muotoinen kahva pysyy hyvin kädessä.

Hinta: alk. 210€
huolikoukku hanhiniitty

HUOLIKOUKKU

”HUOLIKOUKKU tuli kehitettyä tosi tarpeeseen. Meille syntyi esikoinen, joka alkuun söi yöt ja nukkui päivät. Silloin tietenkin äidinkin olisi pitänyt levätä, mutta kun mielessä vilisi kaikki tekemättömät työt, niin nukkumisesta ei tullut mitään. Ajattelin, että asialle pitää tehdä jotain, ennen kuin rouva on romuna. Taoin pajassa aika tukevan koukun, johon voi ripustaa mieltä kiusaavat työt ja huolet unien ajaksi. Tein siihen vielä kukan muistuttamaan positiivisesta suhtautumisesta itsensä säästämiseen. Se toimi heti. Siitä lähtien olen takonut huolikoukkuja toisillekin. Olen antanut tuotteelle takuun, että se kestää varmasti kaikki tekemättömät työt ja muut mielen murheet oikenematta tilanteessa kuin tilanteessa.”

Hinta: alk. €
kirveitä

RETKIKIRVES

Retkikirves vaativampaankin käyttöön. Yksi pajan suosituimmista tuotteista

Hinta: alk. 300€
Hanhiniitty - piilukirves

PIILUKIRVES

Hirren piiluaminen ei ole vaikeaa silloin, kun työväline on oikea. Käsintaottu Piilukirves on perinteisen mallin ansiosta loistava työkalu piilutuksen tekoon.

Hinta: alk. 310€
Etusivu_slider5

RÄÄTÄLÖIDYT SEPÄN TYÖPAJAT RYHMILLE

Räätälöidään yhdessä ryhmällesi inspiroiva pajapäivä tai -päivät Hanhiniityssä. Ideaali ryhmän koko on 5-10 hlöä
Työpajan aihe, kesto ja opetus suunnitellaan yhdessä asiakkaan omien toiveiden mukaan.  Pienet ryhmät ja hyvät tilat takaavat yksilöllisen ja intensiivisen opetuksen.

Ota yhteyttä: 040 740 1831/ Martti tai lähetä sähköpostia: martti@hanhiniitty.fi,

melomassa saimaalla

MELONTAKURSSI HANHINIITYSSÄ

Räätälöidään yhdessä ryhmällesi inspiroiva melontapäivä Hanhiniityssä. Ideaali ryhmän koko on 5-10 hlöä
Päivän kesto ja ohejlma suunnitellaan yhdessä asiakkaan omien toiveiden mukaan. Päivän ohjelmaan sisältyy lyhyt melonnan oppimäärä ja melontaretki lähisaaristoon testaamaan opittuja taitoja.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan lisää: sanna@hanhiniitty.fi

ravintola niinipuu Niinisaaressa

RAVINTOLA NIINIPUU

Okkolan pihapiirissä, aivan Hanhiniityn vieressä sijaitseva kesäravintola Niinipuu tarjoaa suomalaista, maittavaa lähiruokaa. Tarjolla on lounasta, a la carte-listan herkkuja ja sunnuntaisin emännän pitopöytä navetan ylisillä. Sesongista ja saaliista riippuen ravintolassa tarjolla voi olla esimerkiksi edellisyönä Saimaasta nuotalla vedettyjä muikkuja tai isännän itse poimimia kantarelleja. Kesäsesongin ulkopuolella ravintola on avoinna tilauksesta ryhmille.

Okkolan lomamökit

OKKOLAN LOMAMÖKIT

Okkolan lomamökkien 17 vuokramökkiä ja -huvilaa antavat mahdollisuuden juuri sinulle sopivaan lomailuun. Kaikki mökit sijaitsevat Saimaan rannalla. Mökit ja huvilat ovat yksilöllisesti rakennuspaikkaansa suunniteltuja. Vuokramökkejä voit varata vuorokaudesta aina useammaksi viikoksi asti, aivan kuten se sinulle parhaiten sopii.

Lue lisää