Muut palvelut

Saimailua

Me Hanhiniityssä haluamme jakaa kanssasi oman elinympäristömme keskellä Saimaan saaristoa. Kaikissa palveluissamme vaalimme tätä ainutlaatuista luonto- ja kulttuuriympäristöämme Saimaan hengessä ”saimaillen”. Kerromme mielellämme alueen muista palveluista, joiden avulla voit rakentaa itsellesi, perheellesi tai kaveriporukalle loman; kaikille mielekästä puuhaa ja kunnon hengähdystauon elämän muusta tohinasta. Meille mahtuu muutama myös majoittumaan.

Yöpymispaikkoja luonnon helmassa

JÄNISSAAREN SAARIMÖKKI

Vaatimattoman viehättävä saunamökki (25m2) omassa saaressa. Souda, melo tai veneile saareen ja vietä yksinkertaista elämää Saimaan saaressa. Mökistä löytyy vuodepaikat 4 henkilölle. Mökillä ei ole sähköä. Kantovesi ja ulkohuussi.

Hinta:
80 € / vrk (max. 4 hlö. Lisähenkilöt 10€/vrk)

Lue lisää.

rantamökki Hanhiniitty

HANHINIITYN RANTATUPA

Hanhiniityn pikkuinen hirsinen rantatupa (riittävät 12m2) sijaitsee Hanhiniityn melontarannan tuntumassa. Hanhiniityn sauna ja rantatupa ovat juuri valmistuneet. Rakennus edustaa suomalaista ja paikallista kestävää käsityöperinnettä parhaimmillaan. Rakennus on rakennettu lähes 100%:sti paikallisena käsityönä, paikallisista raaka-aineista ja paikallisia palveluita hyödyntäen.
Hinta: 85€/vrk (sisältää oman saunavuoron Hanhiniityn saunassa)
Varustus: 140 cm leveä peti, astiat neljälle, sähköt, pönttöuuni, kaasuliesi, jääkaappi, ulkovessa

Tekemistä löytyy kyllä

Hanhiniityn rantasauna

SAUNO SAIMAAN RANNALLA

Hanhiniityn hirsisauna on juuri valmistunut ja tarjoaa makoisat löylyt. Löylyihin mahtuu mukavasti kerrallaan 8 henkeä. Varaa oma saunavuoro vaikkapa melontaretken päätteeksi. Hirsisauna on aivan Saimaan rannassa, joten ihan perinteinen saunasta Saimaaseen onnistuu kyllä.

Hinta 15 €/ hlö (minimiveloitus 45€)

Saimaa Bikes Hanhiniitty

TUTUSTU SAIMAAN SAARISTOON PYÖRÄILLEN

Vuokraa sähköavusteinen pyörä pyöräilyretkillesi. www.saimaabikes.fi 
Ja koe pala kauneinta Suomea Puumalan saaristoreitillä, joka on kesällä 2017 avattu upea maisemareitti polku- ja moottoripyöräilijöille. Reitti sai heti suuren suosion – kulkeehan 60 kilometrin pituinen pyöräilyreitti Saimaan kauneimmissa maisemissa, läpi saarien, siltojen ja harjujaksojen. Hurissalon ja Lintusalon saarien välillä matkaa tehdään Norppa II -pyörälautalla.

Niinisaari

NIINISAARI -PISKUINEN KYLÄPAHANEN

Eksoottisen  Liehtalan Jallun pientilan  elämysmuseo, viihtyisä ravintola auki kuutena päivänä viikossa, viinitila ja huipputuotteita takovan sepän paja ja luontoelämyksiä tarjoava Saimaa Canoeing tekevät Niinisaaresta hyvän retkikohteen. Korketasoiset majoituspalvelut houkuttelevat pitempäänkin oleskeluun. Ja tämä kaikki repaleisen saaristokunnan syrjäkylässä, josta matkailu on tehnyt elinvoimaisen! Lue lisää

visit puumala

PUUMALA – KUIVAKKA SAARISTOKUNTA

Puumala on piskuinen kunta Saimaan rannalla, Etelä-Savon pahnan pohjimmainen, kuivakka saaristokunta, jossa on vain 3000 kilometriä rantaviivaa ja tuhatkunta saarenpahasta. Turhaan haukkuvat Saimaan kauneimmaksi. Puumala on niin kaukana kaupungin valoista että tähdetkin näkyvät yöllä ja oman rantamökin terassilta ei naapuriin näy – että tohtii miettiä pari kertaa kannattaako tulla – joka tapauksessa visitpuumala.fi tarjoaa lisätietoa Puumalan seudun tapahtumista ja palveluista