Norppamelontaviikonloppu

NORPPAMELONTAVIIKONLOPPU

Tule vieraaksemme täyden palvelun opastettuun melontaviikonloppuun, jossa melonta, norpat ja rauhoittuminen ovat pääosassa. Toukokuussa 15. – 17.5 järjestämme testiretken, jolle on mahdollista päästä mukaan testiretkihintaan.

Toukokuu on Saimaalla vähäisen muun vesiliikenteen vuoksi erinomaista melonta-aikaa. Vedet voivat olla kylmiä, viileitä tai jopa lämpimiä. Mene ja tiedä, mutta varaudumme melontaan kelin mukaan. Toukokuussa melonnasta tekee erityisen myös mahdollisuus nähdä maailmanluokan harvinaisuutemme, Saimaan norppa. Toukokuun auringossa norpat nousevat kiville köllöttelemään karvan vaihdon merkeissä.

Melomalla eli hitaasti ja hiljaa liikkuen pääsemme osaksi Saimaan norpan elinympäristöä ja yllättävä kohtaaminen on mahdollista. Meloessa on aikaa tarkkailla ympäristöä, eikä liikkumisemme häiritse norpan rauhaa.

Lähtöpaikka:  Saimaa Canoeing Hanhiniitty, Ylössaarentie 84, PUUMALA
Kesto: pe 15.5 klo 13  – su 17.5 klo 14
Vaativuus: Retkelle osallistuminen edellyttää aiempaa melontakokemusta, hyvää peruskuntoa ja uimataitoa.
Ryhmäkoko: min. 5 hlöä, max 10 hlö
Saatavuus:  Testiretki 15. – 17. 5.2020. Saatavana myös tilauksesta ryhmille
Hinta: Testiretken hinta 270€ /hlö (norm. hinta 520€)
Hintaan sisältyy:   

Hinta sisältää kahden yön mökkimajoituksen kahden hengen huoneessa, melontaoppaan ja melontavarusteet, päiväkahvit ja päivällisen perjantaina, aamupalan, keittolounaan, päivällisen ja iltapalan lauantaina sekä aamupalan ja keittolounaan sunnuntaina, saunan molempina iltoina sekä hyvää melontaseuraa.

Kielet: suomi, englanti
Varusteet: Säänmukaiset, sateenpitävät ja liikuntaan sopivat vaatteet, lämpimät vaihtovaatteet ja muut henkilökohtaiset varusteet
Varaukset:  Viimeistään kaksi viikkoa ennen ajankohtaa. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä

Lisätietoja: sanna@hanhiniitty.fi / + 358 505487653

 

Lisäpalvelut: