Norpparetkipäivä

NORPPARETKIPÄIVÄ

Jokos olet melonut Saimaan Norppavesillä toukokuussa? Jos ainoa tavoitteesi on nähdä norppa, tämä retki ei ole ehkä sinulle. Mutta jos haluat lähteä kanssamme melomaan elinympäristömme norppamaisemiin, norpan rauhaa kunnioittaen, saatat viihtyä retkellämme. Ja erityisesti toukokuussa kohtaaminen norpan kanssa turvaetäisyydeltä saattaa toteutua. Saimaan luonto on toukokuussa toki täynnä muutakin nähtävää ja kuultavaa.

Tällä puolen päivän retkellä melotaan pienessä ryhmässä leppoisasti parin kanssa kaksikkokajakilla. Kaksikko on vakaa ja turvallinen ja mahdollistaa luonnon tarkkailun. Retken aikana pidetään keittolounastauko retkikahvien kera maissa. Melonta-aika noin 4 tuntia ja melontamatka n. 10 km. 

Lähtöpaikka:  Saimaa Canoeing Hanhiniitty, Ylössaarentie 84, PUUMALA
Kesto:  klo 9  – klo 15
Vaativuus: Osallistujilta edellytetään uimataitoa ja normaalia peruskuntoa. Tämä retki edellyttää aiempaa melontakokemusta ainakin toiselta kaksikkokajakin melojalta. Viikonlopun aikana melotaan vakailla ja turvallisilla kaksikkokajakeilla. Kokeneilla melojilla on mahdollisuus myös kajakkiyksikköön (tällöin osallistujalta edellytetään kuivapuvun käyttöä, mikäli vesi on vielä kylmää).
Ryhmäkoko: min. 4 hlöä, max 10 hlö
Saatavuus:  la 8.5, su 9.5 ,to 13.5, su 23.5, su 30.5
Hinta:  120€/hlö tai 230€/2 hlö
Hintaan sisältyy:  Hintaan sisältyy: melontaopas, melontavälineet (kaksikkokajakki), retkilounas ja -kahvit

Lisämaksusta:

– kuivapuku 15€

– kiikarit 5€

Kielet: suomi, englanti
Varusteet: Säänmukaiset, sateenpitävät ja liikuntaan sopivat vaatteet, lämpimät vaihtovaatteet ja muut henkilökohtaiset varusteet
Varaus- ja peruutusehdot:

Voit varata matkan:

– suoraan verkkokaupastamme (tulossa pian)

– sähköpostilla sanna@hanhiniitty.fi

– puhelimitse + 358 50 5487653

Varausta varten teidän tulee ilmoittaa haluamanne retken nimi, lähtöpäivä, osallistujien nimet, yhteyshenkilön sähköposti ja puhelinnumero sekä tieto erikoisruokavaliosta. Sähköposteihin vastaamme pääsääntöisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Maksu tulee suorittaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä, joko maksamalla palvelu suoraan verkkokaupassa tai sähköpostilla lähetetyillä maksutiedoilla.

Asiakkaalla on oikeus perua palvelu, milloin tahansa ennen palvelun alkamista seuraavin ehdoin:

a) kun palvelu perutaan viimeistään 45 vrk ennen palvelun alkua, veloitamme 50€:n toimistomaksun

b) kun palvelu perutaan viimeistään 14 vrk ennen palvelun alkua, veloitamme 50% retken hinnasta

c) kun palvelu perutaan viimeistään 3 vrk ennen palvelun alkua, veloitamme 75% retken hinnasta

d) alle 3 vrk ennen palvelun alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan.

Suosittelemme asiakkaitamme huolehtimaan omasta, matkan aikana tarvittavasta, riittävästä matkavakuutuksesta, johon sisältyy peruutusturva.

Asiakas voi hankkia tilalleen toisen osallistujan, jolloin peruutuskuluja ei synny.

Järjestäjän oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (Force major) tai vähäisestä osallistujamäärästä johtuvat syyt, järjestäjällä on oikeus peruuttaa varaus. Tällöin järjestäjällä on velvollisuus viipymättä ilmoittaa asiakkaalle peruutuksesta ja asiakkaalla on oikeus saada kaikki maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin.

Vastuuehdot:

Tietoisena retkiin liittyvistä riskeistä, vapautan Hanhiniityn/Saimaa Canoeing palvelut ja sen edustajat kaikesta vastuusta, mikäli minulle aiheutuu terveyteen tai omaisuuteen kohdistuvaa vahinkoa retken aikana. Asiakas vastaa itse tapaturmavakuutuksen hankkimisesta. Järjestäjällä on voimassa oleva vastuuvakuutus sen omaa toimintaa koskien.

 

Lisäpalvelut: