Hanhiniityn puukkokurssi

HANHINIITYN PUUKKOKURSSI

Seuraavat kurssi:

29.08. – 01.09.2024

28.08. – 31.08.2025

Täysille kursseille voit ilmoittautua varalle mahdollisesti vapautuville varapaikoille.

Hanhiniityn puukkokurssi on neljän päivän mittainen intensiivikurssi, jolla pääset perehtymään puukon teon saloihin. Opetusta on kahdeksan tuntia päivässä, joten kurssin kokonaiskesto on 32 tuntia. Kurssi alkaa torstaisin klo 10 ja päättyy sunnuntaina n. klo 15.

Opetan kurssin aikana suomalaisen yleispuukon valmistamisen. Kurssin aikana käydään läpi kaikki puukon rakentamisen vaiheet:

  • terän taonta ja lämpökäsittely
  • kahvan muotoilu ja heloitus
  • lestan vuolu
  • pikilangan valmistus ja tupen ompelu.

Yleensä kurssilaiset ovat valmistaneet kurssin aikana vähintään yhden puukon, osa jopa kaksi. Työtilat ovat käytössä tarvittaessa myös iltaisin. Pajan galleriatila toimii kurssin aikana taukotilana. Kurssin hintaan sisältyy päivittäin keittolounas ja kahvit Hanhiniityn päärakennuksessa. Pajalla on kurssilaisten käytössä myös kahvin- ja vedenkeitin.

Kurssilaiset tarvitsevat työskentelyyn vaatteet, jotka saavat nokeentua ja mielellään omat kuulosuojaimet.

Hinta
Kurssimaksu on 480€ /hlö (sis. alv.). Maksu kattaa opetuksen, työtilojen ja koneiden käytön, materiaalit sekä iltapäiväkahvit päivittäin.

Omakustanteinen lounas on mahdollista käydä nauttimassa naapurissamme sijaitsevassa kyläravintola Niinipuussa. Sunnuntaisin Niinipuussa on tarjolla emännän pitopöytä. Katso lisätiedot www.okkola.fi

Majoitus
Autamme mielemme myös majoituksen järjestämisessä meillä tai muualla.

Vakuutukset
Kurssin järjestäjällä on kurssin aikana voimassa vastuuvakuutus, joka kattaa järjestäjän toiminnasta mahdollisesti aiheutuvat vahingot. Suositeltavaa on, että osallistujilla on voimassa myös henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen
Otan kursseille enintään kuusi osallistujaa, jotta voin taata riittävän  yksilöllisen opetuksen. Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille lähetetään kurssikirje, josta löytyy lisätietoa ja ohjeita kurssista.

Annan mielelläni lisätietoja kurssista: Martti + 358 40 7401831 martti@hanhiniitty.fi

HUOM! Kurssi on täynnä. Mikäli haluat ilmoittautua varasijoille mahdollisten peruutusten varalle, laitatahan minulle sähköpostia.

Seppäterveisin
Martti Malinen

Varaa kurssipaikkasi tästä:

taontaa hanhiniityn pajalla
taontaa hanhiniityssä
käsityötä takoen