Hanhiniityn puukkokurssi

HANHINIITYN PUUKKOKURSSI

Seuraavat kurssit:

10. – 13.2.2022 ( 6 paikkaa )
25. – 28.11.2022 ( 2 paikkaa )

Täysille kursseille voit ilmoittautua varalle mahdollisesti vapautuville varapaikoille.

Hanhiniityn puukkokurssi on neljän päivän mittainen intensiivikurssi, jolla pääset perehtymään puukon teon saloihin. Opetusta on kahdeksan tuntia päivässä, joten kurssin kokonaiskesto on 32 tuntia. Kurssi alkaa torstaisin klo 10 ja päättyy sunnuntaina n. klo 15.

Opetan kurssin aikana suomalaisen yleispuukon valmistamisen. Kurssin aikana käydään läpi kaikki puukon rakentamisen vaiheet:

  • terän taonta ja lämpökäsittely
  • kahvan muotoilu ja heloitus
  • lestan vuolu
  • pikilangan valmistus ja tupen ompelu.

Yleensä kurssilaiset ovat valmistaneet kurssin aikana vähintään yhden puukon, osa jopa kaksi. Työtilat ovat käytössä tarvittaessa myös iltaisin. Pajan galleriatila toimii kurssin aikana taukotilana. Kurssin hintaan sisältyy päivittäin keittolounas ja kahvit Hanhiniityn päärakennuksessa. Pajalla on kurssilaisten käytössä myös kahvin- ja vedenkeitin.

Kurssilaiset tarvitsevat työskentelyyn vaatteet, jotka saavat nokeentua ja mielellään omat kuulosuojaimet.

Hinta
Kurssimaksu on 500 € /hlö (sis. alv.). Maksu kattaa opetuksen, työtilojen ja koneiden käytön, materiaalit sekä keittolounaan ja kahvit päivittäin. Tarvittaessa järjestämme kurssilaisille myös majoituksen (hinta alk. 40€/yö). Okkolan lomamökit sijaitsevat aivan Hanhiniityn naapurissa.

Vakuutukset
Kurssin järjestäjällä on kurssin aikana voimassa vastuuvakuutus, joka kattaa järjestäjän toiminnasta mahdollisesti aiheutuvat vahingot. Suositeltavaa on, että osallistujilla on voimassa myös henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen
Kursseille on jatkuva ilmoittautuminen. Otan kursseille enintään kuusi osallistujaa, jotta voin taata riittävän  yksilöllisen opetuksen. Kurssimaksun maksaminen toimii kurssipaikan varauksen vahvistuksena. Ilmoittautuneille lähetetään kurssimaksusta lasku, joka maksaminen toimii sitovana ilmoittautumisena. Tämän jälkeen asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus ja saada takaisin kurssin hinta vähennettynä toimistokuluilla (80€) vain erityisperusteilla. Järjestäjällä on oikeus perua kurssi, mikäli ilmoittautujia on alle neljä henkilöä.

Ilmoittaudu kursseille tästä:

Kurssit 2022

Annan mielelläni lisätietoja kurssista sähköpostilla martti@hanhiniitty.fi tai puhelimella 040 740 1831.

Seppäterveisin
Martti Malinen

taontaa hanhiniityn pajalla
taontaa hanhiniityssä
käsityötä takoen