Hanhiniityn kokkiveitsikurssi

HANHINIITYN KOKKIVEITSIKURSSI

käsityötä takoen
taontaa hanhiniityn pajalla
taontaa hanhiniityssä

Seuraavat kurssit:

18. – 20.2.2022 (6 paikkaa vapaana)

25. – 27.11.2022 (6 paikkaa vapaana)

Kokkiveitsikurssillani pääset tekemään ihan itse pajan myydyimmän artikkelin, kokkiveitsen, yhden viikonlopun aikana. Kurssin kokonaiskesto on 16 tuntia. Sen aikana työskennellään seuraavasti:

Perjantaina klo 18 – 20
Orientoituminen taontaan, tehtävän työn muotoilun ja materiaalien esittely, työturvallisuus ja testitaontaa.

Lauantaina klo 9 – 17
Veitsen terän taonta, karkaisu, teroittaminen ja helojen valmistus

Sunnuntaina klo 9 – 15
Visakahvan valmistus, öljyäminen, terän viimeistely ja testaus

Kurssin aikana jokainen valmistaa yhden kokkiveitsen. Työtilat ovat käytössä tarvittaessa myös iltaisin. Pajan galleriatila toimii kurssin aikana taukotilana. Kurssin hintaan sisältyy päivittäin keittolounas ja kahvit Hanhiniityn päärakennuksessa. Pajalla on kurssilaisten käytössä myös kahvin- ja vedenkeitin. Kurssilaiset tarvitsevat työskentelyyn vaatteet, jotka saavat nokeentua ja mielellään omat kuulosuojaimet.

Vaativuus: Kurssi soveltuu käsityön harrastajille tai muuten aiheesta kiinnostuneille, joilla työkalut pysyvät kädessä.

Hinta: 295€. Hinta kattaa yksilöllisen opetuksen, materiaalit, työtilojen ja koneiden käytön sekä keittolounaan ja kahvit lauantaina ja sunnuntaina. Tarvittaessa järjestämme kurssilaisille myös majoituksen (hinta alk. 40€/yö). Okkolan lomamökit sijaitsevat aivan Hanhiniityn naapurissa.

Vakuutukset: Kurssin järjestäjällä on kurssin aikana voimassa vastuuvakuutus, joka kattaa järjestäjän toiminnasta mahdollisesti aiheutuvat vahingot. Suositeltavaa on, että osallistujilla on voimassa myös henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen: Kursseille on jatkuva ilmoittautuminen. Otan kursseille enintään kuusi osallistujaa, jotta voin taata riittävän yksilöllisen opetuksen. Kurssimaksun maksaminen toimii kurssipaikan varauksen vahvistuksena. Ilmoittautuneille lähetetään kurssimaksusta lasku, joka maksaminen toimii sitovana ilmoittautumisena. Tämän jälkeen asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus ja saada takaisin kurssin hinta vähennettynä toimistokuluilla (80€) vain erityisperusteilla. Järjestäjällä on oikeus perua kurssi, mikäli ilmoittautujia on alle neljä henkilöä.

Ilmoittaudu kurssille mukaa:

Kurssit 2022

Annan mielelläni lisätietoja kurssista sähköpostilla martti@hanhiniitty.fi tai puhelimella 040 740 1831.

Seppäterveisin
Martti Malinen