Hanhiniityn damastiteräkurssi

HANHINIITYN DAMASTITERÄKURSSI

Seuraavat kurssi

Vuonna 2022 toteutamme damastikurssit tilauksesta ryhmille

Terän laminointi on ikivanha tapa valmistaa kestäviä ja näyttäviä teriä. Laminaattiteräkurssilla opiskellaan ahjohitsaukseen perustuvaa puukonterän valmistusta. Opetan kurssilla ahjohitsauksen perinteisellä hiiliahjolla ja kaasuahjolla. Aluksi valmistamme kolmikerroksisia puukonteriä, joissa pehmeän raudan sisälle laminoidaan työkaluteräs. Sen jälkeen opetan myös yksinkertaisen damastiterän valmistamisen. Opetuksen ydin ja tavoite on ahjohitsauksen hallinta, joka on perusta moitteettomien laminaattiterien valmistuksessa. Samalla se on hyvä tapa tutustua käytännössä entisten seppäsukupolvien työtapoihin. Tavoitteeni on, että osallistujat valmistavat kukin vähintään kaksi laminaattiterää kurssin aikana.

Aikataulu: Lauantaina klo 9 – 17 ja sunnuntaina klo 8- 16

Hinta: Kurssimaksu on 250 € /hlö (sis. alv.). Maksu kattaa opetuksen, työtilojen ja koneiden käytön, materiaalit sekä keittolounaan ja kahvit molempina päivinä.

Järjestämme kurssilaisille tarvittaessa myös majoituksen kurssipaikan lähistöltä (hinta alk. 40€/yö)

Kurssilaiset tarvitsevat työskentelyyn vaatteet, jotka saavat nokeentua ja mielellään omat kuulosuojaimet.

Vakuutukset:
Kurssin järjestäjällä on kurssin aikana voimassa vastuuvakuutus, joka kattaa järjestäjän toiminnasta mahdollisesti aiheutuvat vahingot. Suositeltavaa on, että osallistujilla on voimassa myös henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen:
Kurssille on jatkuva ilmoittautuminen. Ilmoittautuneille lähetetään kurssimaksusta lasku, joka maksaminen toimii sitovana ilmoittautumisena. Tämän jälkeen asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus ja saada takaisin kurssin hinta vähennettynä toimistokuluilla (80€) vain erityisperusteilla. Järjestäjällä on oikeus perua kurssi, mikäli ilmoittautujia on alle neljä henkilöä.

Ilmoittaudu kurssille:

Annan mielelläni lisätietoja kurssista sähköpostilla martti@hanhiniitty.fi
tai puhelimella 040 740 1831.

Seppäterveisin
Martti Malinen

taontaa hanhiniityn pajalla
taontaa hanhiniityssä
käsityötä takoen