emännänveitsi_hanhiniitty

Emännän- ja isännänveitsikurssit

EMÄNNÄN- JA ISÄNNÄNVEITSIKURSSIT

Emännän- ja Isännänveitset ovat myymälän myydyimpiä keittiöveitsiä. Ne ovat yhdestä metallipalasta valmistettuja kestäviä ja teräviä keittiön yleisveisiä, joiden malli on peräisin pronssikaudelta.

Tällä päivän kurssilla pääset tekemään ihan itse oman keittiöveitsen.Päivä sisältää ankaraa taontaa sekä veitsen lämpökäsittelyn ja teroituksen. Veitsi taotaan kokonaan käsin sepän opastuksella ja avustuksella. Kurssi sopii sinulle, joka pystyt pitelemään ja heiluttamaan vasaraa.

Kesän 2020 kurssipäivät:

Keskiviikko 10.6.2020 klo 9 – 17
Keskiviikko 24.06.2020 klo 9 -17
Keskiviikko 05.08.2020 klo 9 – 17

Kesän 2021 kurssipäivä:

Ke 09.06.2021
Ke 23.06.2021
Ke 04.08.2021

Hinta

Kurssin hinta on 150€ (sis. alv). Hintaa sisältyy opetus, materiaalit ja aamu- ja iltapäiväkahvit. Omakustanteinen lounas kannattaa käydä nauttimassa kylämme omassa Niinipuu -ravintolassa (www.okkola.fi), joka sijaitsee n. 400 m päässä pajalta.

Vakuutukset
Kurssin järjestäjällä on kurssin aikana voimassa vastuuvakuutus, joka kattaa järjestäjän toiminnasta mahdollisesti aiheutuvat vahingot. Suositeltavaa on, että osallistujilla on voimassa myös henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen
Kursseille on jatkuva ilmoittautuminen. Otan tälle kurssille enintään viisi osallistujaa, jotta voin taata riittävän  yksilöllisen opetuksen. Kurssimaksun maksaminen toimii kurssipaikan varauksen vahvistuksena. Ilmoittautuneille lähetetään kurssimaksusta lasku, joka maksaminen toimii sitovana ilmoittautumisena. Tämän jälkeen asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus ja saada takaisin kurssin hinta vähennettynä toimistokuluilla (40€) vain erityisperusteilla. Järjestäjällä on oikeus perua kurssi, mikäli ilmoittautujia on vähemmän kuin neljä henkilöä.